The W8 forum Homepage
Forum Home Forum Home > Problems, Tips and Tricks About the W8 > Interior
  New Posts New Posts RSS Feed: I have AVIC-D3 installed too
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

 Shoutbox  Your message
You must log in to shout!

I have AVIC-D3 installed too

 Post Reply Post Reply Page  <1 678
Author
Message
jeffsu350 View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 08-Dec-2006
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 251
  Quote jeffsu350 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: I have AVIC-D3 installed too
    Posted: 09-Mar-2009 at 15:22
I had mine done by Jon as well. He is an awesome person to work with and does an amazing job.
Back to Top
B5crazy View Drop Down
Super Poster
Super Poster
Avatar

Joined: 08-Dec-2006
Location: Central NY
Online Status: Offline
Posts: 1222
  Quote B5crazy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23-Apr-2010 at 21:01
Originally posted by R32Viper

T0kie did your onstar worked with the new head unit or ur car doesn't have it. I'm going to install the Avic Z110BT this week wanted to know if onstar was going to work with it or not. Thanks


Does your OnStar still work? I've never used mine but I thought GM had switched to a new system and the units in our cars would no longer work.
2004 W8 Variant 6MT Pacific Blue/Grey
1992 Cabriolet
2012 Golf R 4dr CW

http://mysite.verizon.net/b5crazy/
Back to Top
R32Viper View Drop Down
Super Poster
Super Poster
Avatar

Joined: 06-Apr-2007
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 947
  Quote R32Viper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24-Apr-2010 at 13:44
Yes it works, I'm waiting on the keys to get the factory radio out. I hope I can still keep onstar whenever I upgrade. I remember when I had the accident I didn't press anything and it came right on by itself. Is a nice feature to have just in case the accident is letal.
Back to Top
R32Viper View Drop Down
Super Poster
Super Poster
Avatar

Joined: 06-Apr-2007
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 947
  Quote R32Viper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28-Apr-2010 at 08:24
Well as far as I know the onstar has a plug prefitted to the factory radio, that the new HU doesn't have. For now no onstar unless there is a setup for it, that I don't know about. NO am either lol Who needs am now days. Pics coming soon.
Back to Top
R32Viper View Drop Down
Super Poster
Super Poster
Avatar

Joined: 06-Apr-2007
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 947
  Quote R32Viper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02-May-2010 at 11:09
Well this is the Avic z110bt on my w8.












http://www.youtube.com/watch?v=-EZ8DeKEry8

Edited by R32Viper - 02-May-2010 at 11:48
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 678

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

This page was generated in 0,049 seconds.